ETUSIVU     TILUKSET     ASUKKAAT     TOIMINTA     MUUTA    

Moi mä oon Pyy!

Virallinen nimi: Peltopyy aka Pyy Ex-omistaja: Wetched
Rotu ja skp: Suomenhevosori Omistaja: Viola
Väri/merkit: Tummanpunarautias, ei merk. Säkäkorkeus: 154 cm
Rekisterinumero: VH-58669 Painoitus: Yleispainoitus
Syntynyt ja ikä: 03.02.2009 ~ 12 vuotias Koulutustaso: 100 cm / Va A
Ikääntyminen: Sekalainen (täytti 3v 03.03.2009) Muuta: -

Champion arvonimi myönnetty 04/2009, anottu 04/2009
Kantakirjattu III-palkinnolle 67p, palkittu 06/2009 YLA2 pistein 122


Tämmönen mää olen:

Violan palatessa remontista hevoskanta oli melkoisesti muuttunut, rakas suomenhevosorini Maukka oli myyty ystävälleni ja suurinosa hevosista siirtynyt siitoseläkkeelle. Hevoskantaan jäi kuitenkin aukko suomenhevosorin kohdalle, joten remontin loputtua lähdin etsimään sopivaa suomenhevosoria paikkaamaan tuo kolo. Sitten tapasin Pyyn, tämän komean rautiaan orin, jonka ystäni joutui myymään hevoskannan vähentämisen takia. Sillä samalla sekunnilla ajoin sitten Barrieriin katsomaan oria ja samaisena päivänä Pyy muuttikin meille Violaan. Luonteeltaan ori on oikea herrasmies, aluksi hiukan varovainen ja kokeileva, mutta kun Pyyhyn tutustuu kunnolla huomaa orin kultaisen puolen. Uusia ihmisiä kohtaan ori on siis hiukan varovainen, Pyy ilmaisee varovaisuutensa pelottelemalla, mutta ei kuitenkaan liian mahdottomaksi rupea. Pyy on kuitenkin oriksi ihmeellisen hyvätapainen, jonka kanssa harvoin tulee ongelmia. Taluttaessa Pyy pysyy kyllä taatusti lapasessa, viimeistään ketjun kanssa, eikä orin tapana olekkaan lähteä rynnimään tai muuten kenkkuilla. Tammojen perään Pyy kyllä on, mutta kukapa ori ei olisi? Ruohotupsut Pyytä tuskin kiinnostaa sen pahemmin, hirveän ahne ori ei nimittäin ole. Tarhasta ori antaa hyvin kiinni, ei lähde karkuun hoitajaa vaan tulee yleensä herkkujen toivossa portille vastaan.

Kisamatkat sujuvat Pyyn kanssa kuin siivillä. Ori on tottunut matkustaja ihan pikkupojasta lähtien ja käytöstavat liikenteessä ovat kyllä hallussa. Traileriin ori menee hyvin, vaikka tuleekin kopista pois hiukan vauhdilla. Pitkillä matkoilla täytyy muistaa pysähdellä, ori osaa kyllä muistuttaa, että pikkupaussi olisi nyt hyvä kolistelemalla trailerissa. Kuitenkaan pitkätkään matkat eivät tuota ongelmia ja Pyyn kanssa onkin suorastaan ilo matkustaa ja nähdä maailmaa. Muiden hevosten seurassa ori on suhteellisen sosiaalinen, muita ruunia ori sietää ihan hyvin, mutta toiset orit eivät tule miltein kysymykseenkään. Tammoista on varmaan turha puhuakkaan, nehän ovat eniten meidän Pyyn mieleen.

Hoitaessa ori on suhteellisen kiva, vaikka onkin toisinaan hiukan malttamaton ja uusia ihmisiä kohtaan varovainen. Ori ei pidä ylimääräisestä häsläyksestä ympärillään ja alkaa kyllä kiukuttelemaan jos kauhea herhiläisparvi pyörii ympärillä. Orin voi harjata kyllä karsinassakin, mutta vain tutun ja osaavan hoitajan kanssa - nimittäin Pyykin osaa olla toisinaan hiukan arvaamaton. Paras paikka harjata ori on varmaan pesuboxissa kummaltakin puolelta sidottuna. Pyy pitää harjaukesta kohtuuden rajoissa, mutta jos hoitohetki venyy lähemmäs tuntia alkaa jo Pyytäkin kyllästyttää ja ori keksii kyllä tyhmää tekemistä itselleen. Kaviot Pyy nostaa reippaasti ilman ongelmia, vaikka ei malttaisikaan pitää kauaa kavioa ylhäällä. Ori nojaa myös nostettavaan jalkaan painollaan. Toisinaan jalkoja harjatessa Pyy voi innostua nostelemaan jalkoja, mutta napakka komento riittää, jotta Pyy lopettaisi. Yleisesti ottaen Pyy on oikein mukava harjata, vaikka ei täysin ongelmaton olekkaan, mutta ori ei ainakaan pure tai potki ja harvoin esittää nyrpeää naamaa. Varusteiden kanssa ei ole juurikaan ongelmaa, ori ottaa reippaasti kuolaimet viimeistään hammaslomasta kutittamatta eikä edes hirveämmin satulavyötä vastaan pullaille. Pestessä ori käyttäytyy asiallisesti ja Pyy rakastaakin kuumina kesäpäivinä pääsyä vesisuihkuun. Ori on myös melkoinen vetten kauhu uittaessa ja toisinaan ori innostuukin pärskyttäämään vettä oikein kunnolla!

Kengittäessä ja eläinlääkärikäynneillä ori käyttäytyy melko asiallisesti, vaikka hiukan jännittääkin vielä. Raspatessa ori käyttäytyy nykyään jo paljon paremmin, pienempänä poikana ori täytyy rauhoittaa raspausta varten mutta rohkeana orina Pyy ei enää pahemmin kammoksu raspausta. Kengittäessä ori nojaa mielellään kengittäjään, vaikeuttaen kengittäen työtä. Tässäkin asiassa ori on kuitenkin kunnostautunut huomattavasti - nuorempana Pyy pomppi kauhuissaan ja yritti päästä pelottavasta kengittäjästä tavalla tai toisella eroon. Eläinlääkärikäynnit sujuvat myöskin nykyään paremmin, piikitykset yms. sujuvat aivan kädenkäänteessä ja ori antaa tutkia itsensä läpikohtaisin hyvin.

Pyy on erittäin hyvä ja nöyrä ratsastaa, melko perus suomenhevonen. Ori on herkkä ja vastaa melko pieniinkin apuihin, sekä kuuntelee tarkkaavaisena ratsastajaa ja yrittää tehdä parhaansa mukaan asiat. Ilmaiseksi Pyy ei kuitenkaan tee juurikaan mitään, automaatti ori ei nimittäin ole. Jos ratsastaja vaan jölköttelee selässä niin mitäpä turhaa Pyyn pitäisi laittaa koko panoksensa peliin. Ravinlisäyksen ja pidennykset onnistuvat ongelmitta orin kanssa, Pyy myöskin taipuu hyvin kunnon alkuverkkojen jälkeen. Orin askellajit ovat helppo istua, ravi on lennokasta ja Pyy omistaakin erinomaisen työnnön takajaloiltaan, joka tuo näyttävyyttä raviin. Pyyn laukka on hyvin pyörivää ja ori astuu hyvin alleen. Ori on hyvätapainen myös selästä käsin, ori ei yleensä niskuroi vastaan, eikä pukittele tai ryöstä. Esteillä ori on reipas, mutta vie takuuvarmasti ratsastajansa myöskin esteen toiselle puolelle. Orin hyppyihin on helppo päästä mukaan, eikä ori kammoksu minkäänlaisia esteitä ihan normaaleista esteistä mitä kummallisimpiin erikoisesteisiin. Ori pysyy kuitenkin kädessä, eikä pahemmin rynni esteelle. Ori saadaan puolipidätteillä ja rentoutumalla kyllä rauhoittumaan ja kun ylimääräistä touhotusta ja energiaa saadaan pois hyppää Pyykin jo kivasti. Pyy hyppää hyvällä hyppytekniikalla ja yleensä myöskin reilulla ilmavaralla.

Maastossa ori on varmajalkainen ja ei vähästä ota jalkoja alleen ja karkaa takaisin kotitalliinsa. Ori ei säiky myöskään pahemmin uusia asioita, autot, sekä traktorit ovat jo ennestään tuttuja eikä ori näe syytä miksi niitä täytyisi pelätä. Toisinaan Pyy voi kokeilla uutta ratsastajaa maastossa "säikkymällä" mitä tavallisempia asioita, mutta jos ratsastaja ei välitä juurikaan mitä ori keksii lopettaa Pyy pian huomattuaan ettei niistä ole mitään apua sille. Pyy rakastaa pitkiä laukkasuoria ja osaa kyllä ottaa ilon irti kavioistaan. Muutama ilopukkikin voi tulla orin innostuessa, mutta kukaan ei ole niistä koskaan tippunut, ei Pyy mikään varsinainen pukkikone olekkaan.

Kilpailuissa ori ottaa lunkisti eikä vähästä stressaa. Lämmittelyssä ori voi olla aluksi kiinnostunut kaikesta muusta, löytyyhän uudesta paikasta paljon uusia hevosia, sekä uusi ympäristö. Kun ratsastaja saa Pyyn hyvin kuulolle alkaa ori taas panostamaan työhönsä, mikäli ratsastajakin tosissaan yrittää. Esteradalla Pyy menee toisinaan hiukan liiankin vauhdikkaasti, mutta menee kyllä esteiden yli ja harvoin tiputtelee, sekä tekee muutaman laukan vähemmän esteväleihin kuin tavallisesti. Yleensä ori ei kuitenkaan aivan hirveästi rynni, vaan pysyy kyllä kädessä monella puolipidätteellä ja ratsastajan rentoutumisella. Kouluratsastuskilpailuissa Pyy on paljon maltillisempi ja huolellisempi, mikäli ratsastajakin panostaa työn laatuun. Pyy omaakin loppujen lopuksi kovan voitontahdon ja taistelee kyllä itsensä usein palkinnoille asti!

Ajaessa ori on eteenpäinpyrkivä ja rakastaa vaihtelua satulan alta kärryjen eteen. Pyy on myös aivan toimiva valjakkohevonen, se on herkkä ajaa ja omaa hyvät ja näyttävät liikkeet joista on valjakkoajossa pitkälti hyötyä. Ori kääntyy myöskin pennin ympäri ja on vikkelä jaloistaan, sekä ennen kaikkea kestävä ja nopea mitkä tuovat vielä lisäpropseja valjakkoon. Myöskin varmajalkaisuus tuo suurta plussaa - Pyyhän ei kavahda mitään ja on valmiina uusiin haasteisiin ja omaa erityisen kovan voitontahdon. Orin kanssa onkin täysi ilo kilpailla niin lajissa kuin lajissa.

Tältä mä näytän:

  
Klikkaa kuvaa suuremmaksi, ©: Kuvaaja ei halua nimeään esille
Pyyn kuvissa sh-ori Opeliksi (KTK-II), joka ei liity millään tavalla Pyyhyn!

"Onko sun vanhemmat simpukoit ku oot tollanen helmi?"

i. Veli Vikuri, evm.
sh, 146 cm, trt, evm
ii. Nisve, evm. iii. Nappisilmä, evm.
iie. Nappe-Titi, evm.
ie. Oivariina, evm. iei. 10 Olemus, evm.
iee. Potten Riina, evm.
e. Vaimean Tytär
sh, 158 cm, prt, evm
ei. Yllerö, evm. eii. Even Pylkkerö, evm.
eie. A.V. Usko, evm.
ee. Vaimea, evm. eei. Vakaaja, evm.
eee. Siden Vadelma, evm.
» Katsothan myös Pyyn 6-polvisen sukutaulun?

Pyyn isä, Veli Vikuri on 146 cm korkea suomenhevos-ori Etelä-Suomesta. Veli Vikuri, tutummin Vikuri on menestynyt todella hyvin niin este- kuin kouluratsastuksessakin menestyen ihan vaativallekkin tasolle asti. Parhaimmat sijoitukset ovat tulleet orille 120 cm esteluokista ja parhaimmat koulusijoitukset ovat napsahtaneet orille Helppo A - luokista. Ori on niittänyt suurimman osan menestyksestään kansallisen tason estekilpailuista. Tummanrautiasta oria on käytetty myös suhteellisen aktiivisesti näyttelyissä, ori on napsinut pääosin II-palkintoa, mutta löytyy Vikurilta yksi I-palkintokin. Ori syntyi yksityiskasvattajalle, jonka tallista löytyy Vikurin emän lisäksi muita nimellisiä ja hyvin menestyneitä suomenhevosia. Vikuri kasvoi kaikessa rauhassa ja ori koulutettiin ratsuhevoseksi, sekä myöskin harrasteajohevoseksi. Vikurilta löytyy kuitenkin yksi valjakkoajostartti, mutta sijoitusta orille ei tullut. Vikuri myytiin 5-vuotiaana erään kilparatsastajan talliin hänen entisen hevosensa jäädessä eläkeelle. Orilla kilpailtiin suhteellisen aktiivisesti monta hyvää vuotta ja ori kävi välillä astumassa tammoja. Vikuri on luonteeltaan melko rauhallinen ja ystävällinen ori, joka kuitenkin kokeilee uusia ihmisiä ja vaatii rajoja itselleen. Vikuri on nyt siirtynyt siitoseläkkeelle ja tähän mennessä orilta löytyy jo muutamia varsoja Pyyn lisäksi.

Vikurin isä, Pyyn isoisä, Nisve on tummanruunikko, 147 cm korkea suomenhevosori. Myös tältä orilta löytyy todella hyviä sijoituksia jopa kansalliselta tasolta asti. Nisve on sijoittunut pääosin esteratsastuksen puolella, mutta hyvien liikkeiden takia ori on menestynyt myös kohtuu hyvin kouluratsastuksenkin puolella. Ori oli myös todella suosittu jalostuskäytössä, mutta Nisveä käytettiin melko harkiten jalostukseen, vaikka kysyntää olikin todella paljon. Nisve syntyi melko alkukeväästä pieneen suomenhevossiittolaan, jossa myöskin asui koko elämänsä ajan. Ori koulutettiin ammattitaidolla ja sen huomasi myöskin Nisven kilpailutuloksista. Luonteeltaan ori oli melkoinen herrasmies, se kunnioitti ihmisiä. Harva oli koskaan tavannut näin hyväluonteista oria kuin Nisve oli. Näyttelyissä ori on saanut melko kohtuuhyvää palkintoa, muutama I-palkinto, loput II-palkintoa. Nisve siirtyi siitoseläkkelle 16-vuotiaana ja astui elämänsä aikana yli 50 suomenhevostammaa ja kuoli lopulta vanhuuteen 26-vuoden iässä omaan kotikarsinaansa yön aikana. Nisven isä Nappisilmä on ruunikko jo kauan sitten edesmennyt suomenhevosori, joka kilpaili emänsä aikana paljonkin este- ja kouluratsastuksessa ja oli erittäin toivottu ori jalostuksen tähden. Nappisilmä oli rakenteeltaan keskiluokkaa, ori palkittiin usein II-palkinnolla näyttelyissä. Jälkeläisiä ori jätti yli 100 kappaletta ja Nappisilmä kuoli vanhuuteen 29-vuotiaana. Nisven emä Nappe-Titi oli hyväluonteinen ja hyvärakenteinen tamma, joka toimi pääosin siitostammana suuressa suomenhevossiittolassa. Tamma kilpaili muutaman kilpailun elämänsä aikana ja jätti yhteensä 14 upeaa varsaa. Nappe-Titi kuoli ähkyyn 20-vuotiaana tiineenä eikä tamman varsa selvinnyt.

Vikurin emä, Pyyn isänemä on nimeltään Oivariina on kotoisin samalta tallilta kuin Vikurikin. Oivariina on ollut yksi tamman kotitallin tärkeimmistä tammoista lähinnä siitoksen puolesta, sekä myöskin Oivariinan melko harvinaisesta ja halutusta suvusta. Tammalla on kilpailtu niin este- kuin kouluratsastusta, mutta myös kenttäratsastusta näiden kahden muun lajin lisäksi. Tamma on menestynyt kohtuu hyvin ja Oivariinan kaikki varsat ovat haluttuja ja menneet kuin kuumille kiville. 145 senttinen tamma on käynyt elämänsä aikana monissa näyttelyissä, tamma on palkittu kerran "Näyttelyn parhaalla" ja se on saanut monia I & II-palkintoja. Oivariina syntyi pieneen siittolaan, josta tamma myytiin melko pian "alta pois" aavistamatta kuinka hyvä kilpahevonen tamma tulevaisuudessa tulisikaan olemaan. Oivariina sai kodin nousevasta suomenhevossiittolasta, jossa edelleenkin asuu ja viettää rauhassa leppoisia eläkepäiviään. Tummanrautias tamma on saanut tähän mennessä jo 9 upeaa varsaa ja on varsonut tänä vuonna samasta isästä kuin Vikurikin on. Oivariina siirtyi viralliselle siitoseläkkeelle 15-vuotiaana. Oivariinan isä 10 Olemus on 149 cm korkea suomenhevonen, joka oli kilpaillut kenttäratsastuksessa paljonkin nuoruudessaan. Tummanrautias ori oli haluttua kamaa suomenhevoskasvatuksessa, mutta ori kuoli traagisesti 9-vuotiaana tapahtuneessa onnettomuudessa jonka takia Olemus jätti vain alle 30 varsaa elämänsä aikana. Oivariinan emä Potten Riina oli vähemmän tunnetumpi, mutta suht hyvin menestynyt tamma, joka kilpaili pääosin esteillä ja valjakkoajossa. Riina jätti elämänsä aikana taakseen 3 jälkeläistä ja tamma kuoli suolisolmuun 15-vuotiaana kun mitään ei ollut enää tehtävissä.

Pyyn emä, Vaimean Tytär on punarautias, 158 cm korkea suomenhevos-tamma Pohjammaalta. Tammalla on kilpailtu paljon niin kenttä-, este- kuin koulukilpailuissa ja Tyttäreltä löytyy myös muutama valjakkoajo- sekä maastoestesijoitus. Tammalla on takanaan pitkä ja menestykäs kilpailu-ura ja ei ole epäselvää miksi juuri Vaimean Tytär on kahtena vuotena peräkkäin valittu "Vuoden suomenhevostammaksi". Tamma ei ole kuitenkaan rakenteellisesti mikään jymymenestys. Tamma on palkittu muutaman kerran III-palkinnolla ja nuorempana kerran toisella palkinnolla. Tamma syntyi pieneen yksityistalliin, jota piti entinen kilparatsastaja ja jonka tytär kilpaili aktiivisesti yksityistallin hevosilla. Tamma on luonteeltaan erittäin kiltti tuttuja kohtaan ja pääosin yhden ihmisen hevonen. Vieraita kohtaan tamma on arka ja erityisen varovainen eikä pidä ollenkaan uusista ihmisistä ja ylimääräisestä hälinästä. Tamma tietää oman arvonsa ja elää myöskin sen mukaan. Tytär astutettiin ensimmäisen kerran 2-vuotiaana ennen virallista kilpauraa ja kilpailemisen tamma aloitti 4-vuotis keväällä. Tytär kilpaili monta erityisen hyvää vuotta, tammalla pidettiin muutama vuosi kilpailukauden aloittamisen jälkeen välivuosi ja tamma astutettiin Veli Vikurilla ja näin syntyi meidän oma pikku Pyy poikamme. Tytär siirtyi siitoseläkkeelle 16-vuotiaana ja sai elämänsä aikana yhteensä 7 upeaa jälkeläistä. Tamma kuoli vanhuuteen 25-vuoden iässä.

Pyyn toinen isoisä, Yllerö 155 senttinen ori on melko tuntemattomaksi jäänyt hevonen. Ori ei kilpaillut kuin muutaman kerran aluetason kilpailuissa saadeen yhteensä 4 sijoitusta esteratsastuksesta. Kouluratsastuksessa ori ei ollut mikään menestys, eikä sijoituksiakaan sen pahemmin tullut. Luonteeltaan ori oli melko orimainen, mutta osaavan käsittelijän kanssa mukava otus, vaikka Ylleröstä haastetta löytyi. Ratsastaessa ori oli suhteellisen kiva, mutta orille löydettiin liian myöhään Yllerölle sopiva ratsastaja. Ori kiersi pääosin näyttelyitä ja pärjäsi niissä kohtuu hyvin saaden II-palkintoa. Yllerö ei kerennyt saavuttaa muotovalion arvonimeä, sillä se jouduttiin lopettamaan vakavan jalkavamman takia 11-vuotiaana. Yllerö syntyi suureen suomenhevossiittolaan, jossa oria ei ehditty paljon käsittelemään. Ori vietti alkuvuotensa laitumella muiden hevosten kanssa, kunnes ori ryhtyi liian rajuksi ja Yllerö siirrettiin omalle laitumelle. Orille ei ollut siittolassa käyttöä, joten se myytiin 3-vuotiaana uuteen kotiin melko vähän käsiteltynä eteenpäin. Orille löytyi vasta 7-vuotiaana hyvä koti. Yllerön isä - punarautias ori Even Pylkkerö on myöskin hiukan vähemmän tunnettu suomenhevonen. Even Pylkkerö kilpaili kuitenkin enemmän kuin poikansa Yllerö ja menestyi kohtuu hyvin niin esteillä kuin kouluratsastuksessa. Pylkkerö oli paljon rauhallisempi ja ystävällisempi luonteeltaan kuin poikansa. Näyttelyissä Pylkkeröllä käytiin kerran ja ori palkittiin II-palkinnolla. Yllerön emä A.V. Usko on edesmenneen suomenhevoskasvattajan Aarnivallin ensimmäinen kasvatti. Tamma oli kuitenkin melko itsepäinen ja oikukas ja Usko vaati tiukat rajat itselleen. Tamma menestyi hyvin varsinkin kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa.

Pyyn toinen isoäiti Vaimea, tummanruunikko, vain 147 cm korkea suomenhevonen. Tamma kilpaili todella menestyksekkäästi aluetason kouluratsastuskilpailuissa. Sitä ei nähty montaa kertaa kansallisissa koulukilpailuissa. Aluetasolta kerätyt tulokset olivat suunnilleen kaikki sinivalkoiseen ruusukkeeseen oikeuttavia. Kansallisen tason kilpailuista tamma ei kerennyt napsia yhtään sijoitusta, koska Vaimea kuoli ähkyyn 11-vuotiaana kun mitään ei ollut enää tehtävissä. Vaimea syntyi suureen suomenhevostalliin jossa kasvoi kaikessa rauhassa ja oppi hevosen tavoille. Vaimea asui tallissa koko lyhyen ikänsä ja tallin omistaja kilpaili Vaimealla hänen oman tyttärensä lisäksi. Tamma oli luonteeltaan hyvätapainen ja ystävällinen suomenhevonen, joka tuli toimeen kaikkien kanssa ja yritti aina parhaansa kilpakentillä. Vaimeaa käytettiin myös jonkun verran näyttelyissä ja mätsäreissä, tamma palkittiin pääosin toisella palkinnolla ja oli hyvää keskiluokkaa. Vaimea ehti lyhyen elämänsä aikana varsoa kaksi kertaa, kerran ennen kilpauran aloittamista ja toisen kerran välivuotena kilpakausien välissä. Vaimean isä Vakaaja on 145 cm korkea suomenhevosori Pohjanmaalta joka on vähemmän tunnetumpi estepainoitteinen ori. Vakaaja kilpaili kohtuupaljon, mutta rakenteellisesti ei ollut mikään suuri menestys. Ori palkittiin kaksi kertaa III-palkinnolla. Vakaaja astui elämänsä aikana vähän päälle 30 tammaa ja kuoli vanhuuteen 26-vuotiaana omaan kotikarsinaansa. Vaimean emä Siden Vadelma on hiukan tunnetumpi kuin Vaimean isä. Tamma on kilpaillut niin esteillä, koulussa kuin kenttäkilpailuissa ja menestynyt hyvin. Rakenteeltaan Vadelma ei ollut myöskään mikään hirveä menestys, mutta melko hyvää keskiluokkaa. Vadelma siirtyi eläkkeelle 16-vuotiaana ja sai elämänsä aikana 8 jälkeläistä ennen kuin kuoli 27-vuotiaana vanhuuteen.

Miun ikiomat pikkunaperot:

Pyyllä on yhteensä 3 jälkeläistä, joista 3 oreja, 0 ruunia & 0 tammoja.
Astutusmaksu 250 v€, varsamaksu 7pv ikäisestä varsasta 400 v€

28.4.2009, sh-o. Kajo-Varjo, (e. Aino-Kaisa), om. Barrier Stall
13.4.2009, sh-o. Killan Pekko, (e. Linjan Killa), om. B&W Stallions
15.3.2009, sh-o. Killan Peleksi, (e. Linjan Killa), om. Rajaton

Mä oon kilpakenttien kunkku:

Pyyllä on yht. 0 kilpailua, 0 sijoitusta, 0 voittoa.

Yhteensä 50 KRJ-sijoitusta

11.03.2009 Etulinjan Suomenratsut, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (5/50)
16.03.2009 Aworei, KRJ-kouluratsastus: Vaativa B (4/30)
17.03.2009 Etulinjan Suomenratsut, KRJ-kouluratsastus: Vaativa B (5/40)
22.03.2009 Ryss it! Factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (6/100)
25.03.2009 Ryss it! Factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (7/100)
27.03.2009 Ryss it! Factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (10/100)
28.03.2009 Ryss it! Factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/100)
28.03.2009 Ryss it! Factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/100)
19.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (6/50)
21.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/50)
22.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (7/50)
23.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (4/50)
24.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (6/50)
19.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (6/50)
21.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/50)
21.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa B (7/50)
23.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (4/50)
24.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (6/50)
27.03.2009 Jerry, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (5/50)
31.03.2009 Ryss it ! factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/100)
05.04.2009 Ryss it ! factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/100)
07.04.2009 Ryss it ! factory, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (5/100)
11.04.2009 Hämypuro, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/80)
04.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (4/34)
06.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/34)
09.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (4/34)
09.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa B (1/34)
14.04.2009 Vintage Arabians, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (7/50)
14.04.2009 Pohjanoteeraus, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/40)
18.04.2009 Vintage Arabians, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/50)
19.04.2009 Pohjanoteeraus, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (3/40)
19.04.2009 Vintage Arabians, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (7/50)
20.04.2009 Vintage Arabians, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/50)
22.04.2009 Stonegarden, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (1/50)
28.04.2009 Calmosh Dressage, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (4/40)
17.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (1/30)
17.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (1/30)
18.04.2009 Vihkala, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/30)
21.04.2009 Headway, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (4/50)
22.04.2009 Headway, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (5/50)
28.04.2009 Moondance, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/40)
03.05.2009 Barrier Stall, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (2/30)
18.05.2009 Barrier Stall, KRJ-kouluratsastus: Vaativa B (1/30)
23.05.2009 Rowland Trakehners, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (1/50)
29.05.2009 Rowland Trakehners, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (7/50)

Yhteensä 45 ERJ-sijoitusta

07.03.2009 Ivor Arabianwarmbloods, ERJ-esteratsastus: 90 cm (5/30)
08.03.2009 Ivor Arabianwarmbloods, ERJ-esteratsastus: 90 cm (4/30)
11.03.2009 Piruntaival, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/50)
13.03.2009 Renaissancessa, ERJ-esteratsastus: 100 cm (3/30)
15.03.2009 Renaissancessa, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/30)
18.03.2009 Renaissancessa, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
13.03.2009 Silence, ERJ-esteratsastus: 100 cm (3/40)
22.03.2009 Aworei, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/30)
22.03.2009 Malsamo, ERJ-esteratsastus: 100 cm (3/30)
26.03.2009 Aworei, ERJ-esteratsastus: 100 cm (1/30)
02.04.2009 Aworei, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
16.03.2009 Gräslund, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/40)
15.03.2009 Cosgrove, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/40)
18.03.2009 Malsamo, ERJ-esteratsastus: 100 cm (1/14)
22.03.2009 Danduo, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/50)
21.03.2009 Unhola, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/50)
21.03.2009 Mel Seren, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/40)
22.03.2009 Mel Seren, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/40)
22.03.2009 Viehättävä, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/60)
23.03.2009 Viehättävä, ERJ-esteratsastus: 100 cm (6/60)
23.03.2009 Holdgate Farm, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/40)
24.03.2009 Viehättävä, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/60)
24.03.2009 Holdgate Farm, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/40)
20.03.2009 Viola, ERJ-esteratsastus: 100 cm (1/50)
21.03.2009 Viola, ERJ-esteratsastus: 100 cm (1/50)
22.03.2009 Viola, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/50)
23.03.2009 Viola, ERJ-esteratsastus: 100 cm (7/50)
30.03.2009 Gräslund, ERJ-esteratsastus: 100 cm (6/40)
31.03.2009 Vihkala, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/30)
01.04.2009 Vihkala, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
01.04.2009 Silence, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
04.04.2009 Vihkala, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
07.04.2009 Total Nino, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
08.04.2009 Total Nino, ERJ-esteratsastus: 100 cm (3/30)
11.04.2009 Total Nino, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/30)
11.04.2009 Total Nino, ERJ-esteratsastus: 90 cm (2/30)
13.04.2009 Total Nino, ERJ-esteratsastus: 100 cm (2/30)
09.04.2009 Gräslund, ERJ-esteratsastus: 100 cm (6/50)
12.04.2009 Gräslund, ERJ-esteratsastus: 100 cm (6/50)
16.05.2009 Rowland, KRJ-kouluratsastus: Vaativa A (5/50)
16.04.2009 Vihkala, ERJ-esteratsastus: 100 cm (1/30)
19.04.2009 Vihkala, ERJ-esteratsastus: 100 cm (1/30)
22.04.2009 Vihkala, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/30)
23.04.2009 Amable, ERJ-esteratsastus: 100 cm (4/30)
18.05.2009 Barrier Stall, ERJ-esteratsastus: 100 cm (5/30)

Yhteensä 1 KERJ-sijoitusta

13.04.2009 Hämypuro, KERJ-kenttäratsastus: harrasteluokka (5/60)

Yhteensä 7 VVJ-sijoitusta

19.04.2009 Rowea, VVJ-valjakkoajo: noviisi yhdistetty hevosille (4/30)
08.05.2009 Mörkövaara, VVJ-valjakkoajo: Noviisi yhdistetty (2/36)
12.05.2009 Mörkövaara, VVJ-valjakkoajo: Noviisi yhdistetty (3/36)
14.05.2009 Dei, VVJ-valjakkoajo: Noviisi yhdistetty (4/30)
15.05.2009 Dei, VVJ-valjakkoajo: Noviisi yhdistetty (1/30)
16.05.2009 Dei, VVJ-valjakkoajo: Noviisi yhdistetty (5/30)
20.05.2009 Paroiso, VVJ-valjakkoajo: Noviisi yhdistetty (1/30)

ulkoasun © Siera 2009 / virtuaalihevonen / a sim-game horse